NETRADIČNĚ NA RAKOVINU

08.05.2010 22:05

Jak se chránit pře onkologickým onemocněním a také jak s ním netradičně bojovat, je téma, jemuž se v Meduňce často věnujeme. Nejen proto, že našim poradcům a redakci denně volají či e-mailují často psychicky zhroucení lidé, kteří prosí o rady, jak se mají léčit. Články o rakovině vycházejí pravidelně v březnových Meduňkách jako hlavní téma, a také v jiných číslech. Právě uvažujeme o tom, že bychom rady našich autorů, které v Meduňce vyšly, i ty, jenž se zatím nevešly, vydali jako brožuru. Máme se po čem ohlížet. Pro nové čtenáře teď uvedu alespoň přehled těch větších článků o prevenci a netradiční léčbě rakoviny. Lze si je přečíst v knihovně anebo si starší čísla dokoupit v našem vydavatelství. Ještě doplním, že i na našich internetových stránkách je v rubrice „Nevešlo se do Meduňky“ řada zajímavých článků o netradičním léčení rakoviny, které se pro svou obsáhlost (některé mají i desítky stran) zatím do Meduňky opravdu nevešly.

 

Meduňka proti rakovině

Následuje přehled větších článků na téma rakoviny, které vyšly v Meduňce. V č. 2/2004 jsme sin povídali o tom, jak podpořit samoléčící schopnosti těla (MUDr. K. Erben) a jak zlepšit imunitu (MUDr. V. Strnadelová, J. Zerzán), zda je vůbec možné se chránit před rakovinou (MUDr. F. Výmola) a o léčbě urinoterapií (MUDr. V. Partyková).

V č. 3/2004 vyšlo doporučení z ordinace celostní medicíny o nutnosti aktivního přístupu k léčení (MUDr. V. Strnadelová), příběhy Justýnky a Tadeáška, dětí našich čtenářek, které se úspěšně léčí i alternativně (M. Ehlová, P.Ryšková), doporučení redakční poradkyně a onkologické pacientky A. Šrámkové, představili jsme si metabolickou devitalizaci MUDr. Jurkoviče, operace filipínského léčitele A. Orbity a doporučení dietologa (Ing. V. Syrový).

V č. 7/2004 jsme zveřejnili duchovní pohled na onemocnění rakovinou (Mgr. R. Štěpánková), léčení Bruna Gröninga (MUDr. L. Hlídková) a článek o těžké nemoci jako stavu mysli (M. Foučková).

V č. 3/2005 jsme se zamysleli nad vlivem strachu na rakovinu (M. Černická), představili si parazity způsobující rakovinu (MUDr. T. Kozlovová). Ortomolekulární léčbu (V. Opolský), diskuzi o přírodním léku Iscador (MUDr. V. Strnadelová, MUDr. R. Zemek, J. Zentrich) a vliv stresu a smutku na zdravotní stav pacienta (MUDr. V. Niederlová).

V č. 5/2005 začal seriál o léčebné hladovce s urinoterapií (MUDr. V. Partyková).

V č. 6/2005 jsme si představili byliny doporučované pro zlepšení imunity při rakovině (Dr. A. Strunecká, dr. J Patočka).

V č. 10/2005 začíná seriál o stravování při rakovině (Ing. J. Průchová).

V č. 3/2006 představujeme čaje doporučované proti rakovině – Vilcacoru (Ing. J. Kopecká, MUDr. P. Špatenka) a zelený čaj (Ing. P. Valíček).

V č. 4/2006 začíná seriál Žiji s rakovinou (V. Škodová).

V č. 4 a 5/2006 představujeme bioterapii, tj. přípravky živočišného původu, užívané proti nádorovému bujení (Ing. P. Valíček, E. Havelka).

V č. 12/2006 jsme popsali bezpečnou metodu po diagnózu nádoru v prsu (Dr. J. Campbell).

V č. 1/2007 představujeme metodu MUDr. J. Jonáše zjišťující v organismu úroveň radioaktivity způsobující rakovinu.

V č. 2/2007 jsme se zamýšleli, zda může za stále se zvyšujícím množstvím rakovin být i očkování malých dětí.

V tomto č. 3/2007 vzpomínáme na biotronika J. Zezulku, který prokazatelně léčil rakovinu, zamýšlíme se nad účelností očkování proti rakovině děložního čípku (Ing. J. Průchová), přestavujeme názory čínské medicíny (MUDr. P. Hofmann) a ájurvédy (MUdr. M. Zisková) na prevenci a léčbu rakoviny, zamýšlíme se nad vztahem homocysteinu a nádorů (MUDr. K. Erben), přestavujeme si netradiční léčbu přípravky ortomolekulární medicíny (A. Šrámková) a vínem (Ing. P. Valíček).

O své zkušenosti se s námi dělí i čtenáři, onkologičtí pacienti – jeden pro nás připravil seriál o moci podvědomí, kterou využívá pro své léčení (Dr. Z. Chmel), další představuje své zkušenosti v rubrice Napsali jste nám. V redakci už máme připravenu řadu dalších článků, které v Meduňce postupně představíme (např. o léčbě hladověním, vitamínem B17, novém léku proti rakovině připraveném z rostliny Dulcamara z amazonských pralesů, a další).

Většina našich autorů se o svá doporučení dělí se čtenáři i na pravidelných přednáškách Společnosti pro alternativní léčení onkologických a civilizačních onemocnění (SALOCO), s níž spolupracujeme a pozvánky na jejich akce uveřejňujeme v každé Meduňce (viz str. 41 – Pozvánka do SALOCO).

Věříme, že naše články pomáhají čtenářům v prevenci i léčbě těžké nemoci, jako rakovina je. I já si s pomocí metod, které vám představujeme, od r. 2001 pouze alternativně léčím bulku v prsu.

(Ilona Malonevská, Meduňka, březen/2007)

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode